Anne Merete Nilausen

 Jeg er oprindelig Sjællænder men nu bosiddende i Tinghøj ved Varde. 

 Jeg har i mange år beskæftiget mig med tal og administrative opgaver. Som modvægt hertil begyndte jeg at male, og i mange år var maleriet mit foretrukne medie. I dag laver jeg tekstilbilleder. Jeg har arbejdet med traditionelle patchworkmønstre såvel som artquilts. Nu kreerer jeg mest artquilts ud fra egne designs. Jeg finder inspiration i naturen og farver, men også fotos, jeg selv tager. Derudover finder jeg også inspiration på quiltefestivaler i ind og udland. Jeg har gået på kurser i England samt deltaget i  masterclass i USA. 

Jeg udstiller mine billeder og øvrige syde ting i Kunsthuset, Kongensgade 87 i Esbjerg og i Kunsthuset, Kongensgade 155, Esbjerg-

Men kan i øvrige kontaktes på tlf. 22333765 eller mail uden for disse galleriers åbningstid. 

 

Klik for link til Galleri Tinghøjs hjemmeside. www.galleritinghoj.dk

Puk Nielsen

Oprindelig født og opvokset i Varde, men har boet Sønderborg og Guderup i 27 år. Jeg er uddannet svagstrømsingeniør og arbejder som sådan for den lokale virksomhed.

For mig er patchwork en form for meditation, det tager den tid det tager, det bliver ikke godt hvis man haster igennem det.

Jeg arbejder lidt over en en masse genrer. Jeg går ikke så meget op om det er traditionel moderne eller art, hvis det har min interesse,så begynder jeg på det 

elsker jeg tasker 😀

I øjeblikket arbejder jeg en del med, hvordan rester kan bruges uden at det bliver traditionelle restequilts.

Jeg kan kontaktes på 31625242