Blomster

Så blev jeg færdig med denne lille quilt. Jeg så blomsterne sammen med en anden blok, syet som et tæppe, i et amerikansk quiltemagasin. Jeg fik lyst til at prøve den af, så jeg begyndte at kigge i mine reste poser. Den grønne kandt er en Liberty stof, der blev købt til patchwork træffet sidste år, ellers er der brugt rester fra andre projekter.

Den er maskinsyet og maskinquilted to death, som jeg ynder at gøre lige i øjeblikket

Starten

Stjerne fundet i et tillæg til hendes verden. Stjernerne syet over pap. På det tidspunkt var der ikke så mange penge, så stofferne er små rester, man dengang kunne købe i den lokale stofbutik, der er et par skjorter og en Sødahl rest. Syet sammen på en gammel symaskine og quiltet i hånden.

Dette var den jeg startede med. I dag kan jeg selvfølgelig se alle de rokie mistakes, jeg lavede, men er stadig rigtig glad og stolt over den.

 

 

 

Blue flower

Syet til online udstilling i 2020. 

Blomster skåret og syet efter QCR linialen. Blå Liberty stoffer og quilted to death 😀

Udsnit på forsiden

Japansk

Min Japansk insperede pude. Den japanske stof er købt i en bod ved patchworkstræffet i Alcase i 2019 og har hele tiden været tænkt sammen med noget Sashiko broderi. Sashiko broderiet blev købt ved Broderibe her i 2022.

Underneath the Surface

Jeg bliver nok nød til at krybe til korset og indrømme at selv om jeg generelt er rigtig glad for farver, så er blå nok den farve, der får mest kærlighed 🙂

Denne quilt er lavet af nogle af mine blå rester, der er skåret 2x5" firkanter af hver stof. For at lave Clam shell, er Quick curver ruler brugt. Det er en af min ynglings linealer og jeg syntes det er sjovt at sy de runde former.

Der er brugt 2 lag mellemfor, bare for at se hvordan det tog sig ud. Jeg syntes det giver en god volume i quilningen, Kanterne er en rest fra en Jelly roll og lukke kanten er en liberty stof.

Quilten blev færdig april 2022